Yasenka skinage COLLAGEN PREMIUM

Yasenka skinage COLLAGEN PREMIUM Tekući dodatak prehrani. Sadrži hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu, cink, vitamin B3 (niacin) i vitamin C.

Količina: 10 ampula

179.99 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Yasenka skinage COLLAGEN PREMIUM

Kombinacija kolagena i hijaluronske kiseline hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nestankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne.

Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN PREMIUM osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.Cink i vitamin B3 dodatno doprinose održavanju normalne strukture i izgleda kože, kose i noktiju.

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!