Yasenka skinage COLLAGEN ADVANCED 5000

Yasenka skinage COLLAGEN ADVANCED 5000 Tekući dodatak prehrani. Sadrži hidrolizirani kolagen, hijaluronsku kiselinu, resveratrol i vitamin C.

Količina: 500 ml

154.51 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Yasenka skinage COLLAGEN ADVANCED 5000

Kombinacija kolagena, hijaluronske kiseline i resveratrola hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvode kolagen i hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nestankom bora. Tijekom starenja kolagenska se vlakna počinju razdvajati, a međuprostori ispunjeni hijaluronskom kiselinom se smanjuju i prazne.

Uzimanjem proizvoda skinage COLLAGEN ADVANCED osigurano je dodatno unošenje kolagena i hijaluronske kiselina u tijelo. Klinički je dokazano da uzimanje 5 g Naticola hidroliziranog morskog kolagena kroz osam tjedana smanjuje pojavu bora i poboljšava zategnutost kože.Tekući oblik kolagena osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti vaše kože.

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!