Yasenka Lenisal Broncho clean

Lenisal Broncho calm dvostruka formula za pomoć pri iskašljavanju. Tekući dodatak prehrani. Timijan i jaglac doprinose olakšanju kod nadražaja grla, ždrijela i glasnica.

Količina: 150 ml

49.49 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač
  • Timijan (Thymus vulgaris) je trajna biljka iz porodice usnača (Lamiaceae) bogata aktivnim tvarima kao što su glikozidi fenolnih spojeva, flavonoidi, kavena i ružmarinska kiselina. Djeluje antibakterijski i antivirusno i protuupalno te se često preporučuje kod respiratornih problema. Aktivne tvari timijana opuštaju mišiće bronha (spazmolitičko djelovanje) i olakšavaju iskašljavanje.
  • Jaglac (Primula veris) je trajna zeljasta biljka niskog rasta za čije su farmakološko djelovanje odgovorne sastavnice: glikozidni oblici triterpenskih saponina, primula kiselina A i protoprimulagenin A te njihovi derivati. Oni razrjeđuju i potiču izlučivanje bronhijalne sluzi, ali i potiču pokretljivost cilijarnih resica bronhijalnog epitela što olakšava iskašljavanje.

Ne preporučuje se djeci mlađoj od 4 godine.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!