Trudi zaštitna krema s cinkom, peludi i nevenom

Trudi zaštitna krema s cinkom, peludi i nevenom Zaštitna krema za njegu pelenske regije. Sadrži cink i neven koji pomažu kod crvenila i iritacija kože, pelud koji ima umirujuće i zaštitno djelovanje, te maslinovo ulje, pšenične i sojine klice koji učinkovito hidratiziraju kožu.

Količina: 100 ml

34.63 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Trudi zaštitna krema s cinkom, peludi i nevenom

Trudi zaštitna krema s cinkom, peludi i nevenom preporučuje se za svakodnevnu njegu kod mijenjanja pelena. Idealna je za sprječavanje i zaštitu pelenske regije od iritacija, crvenila i pojave pelenskog osipa, te za učinkovito ublažavanje već postojećih tegoba. Bogata, hranjiva krema antibakterijskog učinka sadrži cinkov oksid i pčelinji vosak koji stvaraju zaštitni sloj i učinkovito
štite kožu od agresivnog djelovanja urina i stolice, te neven koji smiruje nadraženu kožu.

Hranjive tvari iz propolisa, shea maslaca i ulja kokosa svojim visokim udjelom nezasićenih masnih kiselina, vitamina A i E hrane kožu, pružajući joj zaštitu od isušivanja i iritacije, te osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i mekoću. Trudi zaštitna krema pospješuje obnovu kože i stvara zaštitnu barijeru ne ometajući prirodno disanje kože.

Kremu nanesite na očišćenu i osušenu kožu.

Mjesto primjene:

Sastojci:

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!