Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi i uljem slatkog badema

Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi i uljem slatkog badema Hranjivo ulje s matičnom mliječi i uljem slatkog badema. Namijenjeno svakodnevnoj njezi dječje kože, za masažu i za njegu tjemenice.

Količina: 150 ml

39.59 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi i uljem slatkog badema

Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi posebno je formulirano i prilagođeno nježnoj dječjoj koži da bi se smanjio rizik od iritacija i preosjetljivosti. Sadrži pomno odabrane prirodne sirovine koje osjetljivoj koži pružaju hranjivu zaštitu, pa je osobito pogodno u prvim mjesecima bebinog života. Hranjivo ulje slatkog badema štiti kožu od isušivanja, umiruje ju i podupire njezinu prirodnu vlažnost što kožu čini mekom i baršunastom.

Matična mliječ pruža koži prijeko potrebne hranjive tvari, pomaže u očuvanju njezinih obrambenih mehanizama i funkcije, te podupire sposobnost obnavljanja. Pogodno je za svakodnevnu njegu, nježno čišćenje osjetljive pelenske regije, masažu, te uklanjanje i sprječavanje pojave tjemenice kod novorođenčadi. Trudi hranjivo ulje s matičnom mliječi ne sadrži umjetne boje, konzervanse ni mirise, niti za dječju kožu neprikladna mineralna ulja.

Njega, Zaštita

Mjesto primjene:
Lice i tijelo

Sastojci:
Ethylhexyl Stearate; Ethylhexyl Cocoate; Cocos Nucifera Oil; Caprylic/Capric Triglyceride; Parfum; Royal Jelly Extract.

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!