Supradyn IMUNO

Supradyn IMUNO Dobitna kombinacija za imunitet. Možete ga uzeti bilo kada i bilo gdje jer se uzima jednostavno, bez vode.

Količina: 14 vrećica

142.38 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Dobitna kombinacija za imunitet

  • Zajednička moć 4 sastojka – vitamin C, cink, propolis i ehinacea
  • Možete ga uzeti bilo kada i bilo gdje jer se uzima jednostavno, bez vode
  • Za obranu i kod povećane potrebe imunološkog sustava

Pojačana izloženost stresu, nepravilna prehrana, nedostatak tjelovježbe, loše navike spavanja, ali i temperaturne promjene utječu na normalno funkcioniranje imunološkog sustava.
Supradyn IMUNO je dodatak prehrani koji se uzima kao podrška imunitetu u razdoblju povećanih fizičkih ili psihičkih opterećenja te u stanjima kada naše tijelo ima povećane potrebe za hranjivim tvarima (npr. zimi) koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava.

Primjeren je za odrasle i djecu od 14 godina nadalje, a preporučena dnevna doza je 1 ili 2 vrećice dnevno, ovisno o potrebama vašeg organizma.

KAKO UZIMATI?
OBRANA:
1 vrećicu dnevno do 14 uzastopnih dana za podršku djelovanju imunološkog sustava. Ako je potrebno, nakon 14 dana pauze možete ponoviti ciklus uzimanja.

POMOĆ:
2 vrećice dnevno, jednu ujutro i jednu navečer, do 7 uzastopnih dana kod povećane potrebe za hranjivim tvarima koje imaju ulogu u djelovanju imunološkog sustava.

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!