Sterimar Baby

Sterimar Baby Izotonična otopina prirodne morske vode STERIMAR Baby je medicinski proizvod posebno namijenjen ispiranju osjetljive nosne šupljine novorođenčadi i dojenčadi.

Količina: 100 ml

76.50 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Izotonična otopina prirodne morske vode STERIMAR Baby je medicinski proizvod posebno namijenjen ispiranju osjetljive nosne šupljine novorođenčadi i dojenčadi. Preporučuje se za svakodnevno čišćenje nosa i olakšavanje tegoba kod upale dišnih putova novorođenčadi i dojenčadi. Posebno dizajnirana pumpica s graničnikom, prilagođen tlak raspršivanja i nježne mikročestice omogućuju sigurnu upotrebu proizvoda pri ispiranju i čišćenju nosne šupljine.

STERIMAR Baby je izotonična otopina prirodne morske vode, bogata mineralima i elementima u tragovima iz mora, koja je razrijeđena do koncentracije soli NaCl kao u tjelesnim stanicama. Otopina ne sadrži konzervanse i može se koristiti od rođenja.

Sadržaj u 100 ml otopine: 31,82 ml morske vode

Primjena: STERIMAR Baby se preporučuje koristiti svakodnevno, 2 do 6 puta na dan, a po potrebi i češće. Korištenje nema vremenskog ograničenja.

Oprema: STERIMAR Baby otopina morske vode dostupna je u ljekarnama, u pakiranju od 50 ml

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!