Sterimar Baby Hypertonic

Sterimar Baby Hypertonic Medicinski je proizvod posebno prikladan za nosnu sluznicu dojenčadi i male djece.

Količina: 50 ml

56.50 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Medicinski je proizvod posebno prikladan za nosnu sluznicu dojenčadi i male djece. Ova jedinstvena hipertonična otopina prirodne morske vode obogaćena je solima mangana i bakra, a preporučuje se za:

  • nježno i prirodno smanjenje otekline nosne sluznice kod obične prehlade, rinofaringitisa, alergijskog rinitisa i sinusitisa
  • sprječavanje širenja bakterija
  • sprječavanje širenja infekcije iz nosne šupljine u okolne regije
  • čišćenje nosne šupljine u svrhu poboljšanja terapije lijekovima

STERIMAR Baby HYPERTONIC je proizvod posebno osmišljen za dojenčad od trećeg mjeseca života i malu djecu. Sadržaj soli hipertonične otopine morske vode (oko 17 g/L) i tlak raspršivanja otopine prilagođeni su dječjoj osjetljivoj nosnoj sluznici.

Hipertonična otopina morske vode Sterimar Baby HYPERTONIC je 100% prirodnog podrijetla. Obogaćena je solima bakra i mangana, bogata prirodnim mineralima i elementima u tragovima, a ne sadrži konzervanse.

Sadržaj u 100 ml otopine: morska voda 60 ml, soli bakra i mangana u tragovima

Primjena: STERIMAR Baby HYPERTONIC preporučuje se svakodnevno, 2 do 6 puta na dan, tijekom kraćih vremenskih perioda (npr. u sezoni alergija, različitih viroza ili bakterijskih infekcija). Kada se oteklina nosne sluznice smanji, preporučuje se svakodnevnu higijenu nosne šupljine nastaviti izotoničnom otopinom morske vode STERIMAR Baby.

Oprema: STERIMAR Baby HYPERTONIC otopina morske vode dostupna je u ljekarnama, u pakiranju od 50 ml

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!