Ljekarne Zubović su mjesto vašega zdravlja i ljepote!

Mini košarica

HerbalSept Kids lizalice

33.13kn

Sastojci HerbalSept Kids lizalica oblažu sluznicu usne šupljine i grla zaštitnim slojem. HerbalSept Kids lizalice ublažavaju upalu povezanu s iritacijom
grla koja se manifestira kao bol, osjećaj žarenja, osjećaj suhoće grla i poteškoće u gutanju. Zaštitni sloj koji proizvod nudi štiti od štetnog učinka vanjskih čimbenika (poput suhih prostora, suhog, nečistog i hladnog zraka).

Medicinski proizvod HerbalSept Kids lizalice pomažu u uspostavljanju ravnoteže i obnavljanju primarne zaštitne funkcije sluznice. Također hidratizira i osvježava sluznicu usta i grla.

Uzeti za:

  • hidrataciju sluznice grla i grkljana
  • ublažavanje grlobolje
  • smirivanje nadraženosti grla
  • zaštitu sluznice grla i grkljana

HerbalSept Kids lizalice uzimaju se najviše jedna lizalica 3 puta dnevno. Proizvod se primjenjuje pod nadzorom odraslih osoba. Ako nema poboljšanja nakon 5 dana primjene, kontaktirajte liječnika.

Uvjeti čuvanja:
Proizvod se čuva zaštićen od vlage i svjetlosti. Čuva se u originalnom pakovanju. Nemojte primjenjivati HerbalSept Kids lizalice nakon datuma isteka roka valjanosti koji je naveden na pakovanju. Čuvati izvan dohvata djece. Obratiti pažnju na održavanje odgovarajućih uvjeta čuvanja.

Količina: 6 lizalica