Avene SUN SunsiMeD

Akcija!

Avene SUN SunsiMeD. Medicinski proizvod namijenjen za kožu preosjetljivu na sunce, kako bi se spriječio rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze.

Količina: 80 ml

199.99 kn 139.99 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Avene SUN SunsiMeD

Medicinski proizvod klase I namijenjen za kožu preosjetljivu na sunce, kako bi se spriječio  rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze.

SunsiMed je namijenjen za kožu preosjetljivu na sunce, on sprječava rizik od nastanka aktiničkih keratoza, raka kože (osim melanoma) i foto-starenje kože.
Ne primjenjuje se na sluznice ili na oštećenu kožu.

Potražite savjet od svog ljekarnika.
Pažljivo pročitajte upute.

Ovaj medicinski proizvod namijenjen za kožu preosjetljivu na sunce, kako bi se spriječio  rak kože (osim melanoma) i aktiničke keratoze.

UPUTA ZA UPORABU
Primijeniti  ravnomjerno svako jutro na lice i tijekom dana na dijelove tijela izložene suncu.
Preporučene doze:
Lice: 2 potiska
Tjeme: 3 potiska
Vrat: 1 potisak
Dekolte: 1 potisak
Podlaktica: 1 do 2 potiska po podlaktici
Nadlanica: 1 potisak po šaci

Ponovno primijeniti u slučaju dužeg izlaganja suncu, jakog znojenja ili dodira s vodom. Smanjivanje doze može smanjiti razinu dobivene zaštite.

MJERE OPREZA PRI UPORABI
Ne koristiti ako ste alergični na bilo koji od sastojaka. Ako dođe do alergijske reakcije obratite  se  liječniku. Izbjegnite svaki izravan dodir s očima kako bi se spriječilo nadraživanje (iritacija). U slučaju dodira s očima, odmah isprati s čistom vodom. Ako nadraženost oka ne prestane , potražiti pomoć liječnika. Čuvati izvan dohvata djece. Nema dostupnih podataka o primjeni tijekom trudnoće i dojenja, stoga zatražite savjet liječnika. Nakon uporabe čvrsto zatvorite. Ne primjenjuje se na sluznicu. Ne primjenjuje se na oštećenu kožu. U slučaju istodobnog liječenja zatražiti savjet liječnika. Ne preporuča se primijeniti neki drugi proizvod u područje koje treba zaštiti jer to može umanjiti djelotvornost preventivne terapije. Ako primijetite bilo koji štetni učinak povezan s primjenom ovog proizvoda , obratite se liječniku.

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!