Avene Silky mist SPF 30

Akcija!

Avene
Silky mist SPF 30 Visoka zaštita.
Za osjetljiva koža.
Zaštitno ulje.
Vodootporno.
Nevidljivi završetak.
Lice i tijelo.

Količina: 150 ml

209.30 kn 146.51 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Avene
Silky mist SPF 30

Zaštitno ulje s izrazitom širokim spektrom UVB-UVA zaštite. Antioksidativna zaštita (Pre-tokoferil).

Prije izlaganja suncu, raspršite dovoljno količinu ravnomjerno po koži, držeći bocu na udaljenosti od 15 cm, npr. dvije do tri sekunde za podlakticu. Često ponavljajte kako bi održali razinu zaštite, osobito nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Prije nanošenja na lice, raspršite proizvod u svoju ruku. Smanjivanjem količine proizvoda, značajno smanjujete i razinu zaštite.

Mjere opreza:
Ne prskajte prema očima. Ne udišite. Koristite u dobro prozračenim prostorima. Ne izlažite se pre¬dugo suncu, čak i ako koristite proizvod za za¬štitu od sunca. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Dojenčad i malu djecu ne treba izlagati direktnom suncu. Formulirano kako bi se rizik od alergijskih reakcija smanjio na minimum. Nekomedogeno.
UPOZORENJA: Vrlo zapaljiv aerosol. Spremnik je pod tlakom: Može eksplodirati ako se zagrijava. Držati podalje od izvora topline, vrućih površina, iskrenja, otvorenog plamena i drugih zapaljivih izvora. Zabranjeno pušenje. Ne bušiti ili spaljivati, čak ni kad je prazan. Ne izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti. Ne izlagati temperaturi većoj od 50 °C /122 °F. Držati izvan dohvata djece.

Mjesto primjene:
Lice i tijelo

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!