Aqua Maris 4Allergy

Aqua Maris 4Allergy Sprej za nos na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice.

Količina: 20 ml

69.53 kn

Raspoloživo
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Aqua Maris 4Allergy sadrži jedinstvenu molekulu ektoina, koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. 100% prirodni sastojak, ektoin se dobiva iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin.

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Aqua Maris 4Allergy preporuča se za:

Ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa
Njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine
Pogodan je i za preventivnu uporabu.

Uobičajen period primjene je tijekom sezone alergija te prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone.

Aqua Maris 4Allergy sprej za nos je 100% prirodan proizvod, ne sadrži konzervans, a mogu ga koristiti djeca od najranije dobi i odrasli.

Ukoliko imate pitanja vezana uz proizvod, potražite stručne savjete naših magistra!