Aqua Maris 4Allergy

Aqua Maris 4Allergy Sprej za nos na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice.

69.53 kn

In Stock
25 godina iskustva
Provjerena kvaliteta
Sigurni proizvođač

Opis

Aqua Maris 4Allergy sadrži jedinstvenu molekulu ektoina, koja djeluje citoprotektivno te smanjuje upale. 100% prirodni sastojak, ektoin se dobiva iz mikroorganizama (ekstremofila) koji žive u ekstremno nepovoljnim uvjetima (temperatura, tlak, salinitet). Da bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili proizvode ektoin.

Ektoin na nosnoj sluznici stvara zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprječava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju. Blago hipertonična otopina djeluje kao prirodan dekongestiv, a soli iz mora djeluju trofički na sluznicu.

Aqua Maris 4Allergy preporuča se za:

Ublažavanje simptoma alergijskog rinitisa
Njegu i zaštitu epitela nosne sluznice uslijed povećane izloženosti organizma raznim alergenima poput peludi ili kućne prašine
Pogodan je i za preventivnu uporabu.

Uobičajen period primjene je tijekom sezone alergija te prije i poslije izloženosti organizma alergenima izvan sezone.

Aqua Maris 4Allergy sprej za nos je 100% prirodan proizvod, ne sadrži konzervans, a mogu ga koristiti djeca od najranije dobi i odrasli.