Svako korištenje www.ljekarne-zubovic.hr podložno je niže navedenim uvjetima i pravilima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Zdravstvene ustanove Ljekarne Zubović.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Zubović ca uložit će razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovorna za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na www.ljekarne-zubovic.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Zdravstvena ustanova Ljekarne Zubović neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.ljekarne-zubovic.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Ljekarne Zubović nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Ljekarne Zubović nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. Ljekarne Zubović specijalizirana prodavaonica zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.